Νέα Κίος 05-08-2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ  –  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Γίνεται γνωστό σ’ όλους ότι την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Θεομάνας Νέας Κίου, θα τελεσθή η Ακολουθία του Εσπερινού και θα ψαλή η Μικρή Παράκληση της Παναγίας. Στον Εσπερινό και τη Παράκλης θα ψάλη ο Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου.

Στη συνέχεια στις 9 το βράδυ την πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη, θα πραγματοποιηθή εκδήλωση με την συνεργασία του Εκκλησιαστικού συμβουλίου και όλων των φορέων της Ν. Κίου όπου, οι Γρηγόρης Νταραβάνογλου και Μανώλης Καρπάθιος, θα παρουσιάσουν τραγούδια της Παναγίας από τη Μικρά Ασία και το Αιγαίο. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Βασίλης Οικονόμου.

Την εκδήλωση θα προλογήσει ο κ. Γεώργιος Μανινής, τέως Δήμαρχος Νέας Κίου, όπου θα αναφερθή στη Π. Κίο – Ν. Κίο και στις εικόνες της Παναγίας που φυλάσσονται στον Ι.Ν. Θεομάνας 1. Θεομάνα, 2.Κουκουζέλισσα – Τριχερούσα 3. Ευαγγελίστρια 4. Πορταïτισσα.

Παρακαλείσθε όπως παρευρεθήτε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.