Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ  Ι  Σ

Ayasofya Wallpaper

Σας προσκαλούμε το  Σάββατο  18 Ιουνίου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου, θα πραγματοποιηθή εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντίνου Πόλεως, την οποία συνδιοργανώνουν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ναού Θεομάνας, η Δημοτική Ενότητα και οι φορείς της Νέας Κίου.

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 7.30 το απόγευμα Εσπερινός της μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής, στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.Νεκταρίου.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιθή ομιλία από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην μας κ. Νεκτάριο με θέμα: «Ταξίδι στην Πόλη και στην Εκκλησιά της Αγίας Σοφίας, την Εκκλησιά των θρύλων και των ονείρων μας».

Θα γίνει προβολή σχετικών φωτεινών διαφανειών. Η παρουσίαση του θέματος θα γίνη με ξεχωριστό και όχι συνήθη τρόπο από τον Σεβασμιώτατο.

Παρακαλείσθε να παραυρεθήτε.

 

Ο Εφημέριος                                 Ο Πρόεδρος της Δημοτικής                                                                                     Κοινότητος Ν.Κίου

Πρωτοπρεσβύτερος Δημοσθένης Γάτσιος                Νικόλαος Μουτάφης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.