Εκδήλωση Φιλανθρωπική Ενορίας Ν. Κίου

Ἑλληνικη Δημοκρατία

ερά Μητρόπολις ργολίδος

νοριακός . Ν. «Θεομάνας – δηγητρίας»

Νέας  Κίου

Νέα Κίος 9/12/2015

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Ερανική Επιτροπή και όλοι οι φορείς της Ν. Κίου, που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή  13  Δεκεμβρίου 2015.Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 5μ.μ. Εσπερινός εις τον Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης και στη συνέχεια 6.00μ.μ. Εκδήλωση εις την αίθουσα του Ι.Ν. Αγ.Ειρήνης.

Θα προσφερθεί ούζο με σαρακοστιανούς μεζέδες που έχουν ετοιμάσει οι κυρίες.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους όλων και αποβλέπει εις την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ν. Κίου, δηλαδή την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο οποίος θα απευθύνει λόγους επίκαιρους, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Επίσης, την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ορχήστρα παιδιών του Μουσικού Σχολείου, όπου θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με παραδοσιακά & λαϊκά τραγούδια.

Δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια  ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας.

          

                        Με τιμή κι ευχές

                     Ο Πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής

                 Πρωτοπρεσβύτερος  Δημοσθένης Γάτσιος